Vil du lære at sejle.. kom med i Aalborg Sejlklub

25-03-2019
Kom ud i Sofiendals Svømmehal søndag d. 31. marts kl. 12.45 til kl. 14.00 og få testet din indre vandhund.
Af Palle Bjørnstrup

Nu er sejlerne så småt ved at komme ud af vinterhi, vandet er atter blødt, men ganske vist stadig koldt. Derfor rykker Aalborg Sejlklub ind i varmen i Sofiendals Svømmehal på Lange Müllers Vej.

Der er plads til nye medlemmer i Sejlklubbens UNGDOMSAFDELING, så derfor inviteres alle, der gerne vil prøve nogle af de mange former for sejlads til at komme og prøve at sejle.

Ude i svømmehallen vil Sejlklubben have en optimist jolle og nogle synkefri kajakker samt de såkaldte SUP-boards klar, så der er rig lejlighed til at boltre sig i vandet, så husk vandklar beklædning og et håndklæde. På denne måde kan du få lejlighed til at afprøve om sejlsport evt. kan være noget for dig.

Du kan prøve de forskellige ting, og der vil blive fortalt om, hvordan det er at gå til sejlads, at lave et knob samt også teste en redningsvest. Mange nye sejlere starter normalt i 8-12 års alderen, men både yngre og ældre er også velkomne.

Aalborg Sejlklub har også et slogan, der siger: ”Lær dit barn at sejle, og hun/han vil aldrig få tid eller råd til at ryge eller tage stoffer”.

Det er et udsagn, der lover godt for fremtiden.Kommentarer