Nordjyllands største løbefest er i rivende udvikling

04-04-2019
DHL Stafetten afvikles d. 27., 28. og 29. august, men allerede nu tilbydes GRATIS træning.
Af Palle Bjørnstrup

Under begrebet: ”Run´n´Fun” starter GRATIS gå- og løbetræning onsdage kl. 17.00-18.00 i Kildeparken. FØRSTE GANG bliver ONSDAG d. 10. april.

DHL Stafetten har i mange år tiltrukket store som små firmaer og privatpersoner til DHL Stafetten i Kildeparken. Sidste år deltog ikke mindre end 18.000 personer i de tre dage, hvor der enten blev løbet 5 km stafet eller gået 5 km walk. Siden 2003 har DHL Stafetten været afviklet i Aalborgs smukke bypark Kildeparken, og deltager antallet er blot steget fra år til år.

Som noget nyt i år vil der være mulighed for at vælge mellem 5 x 5 km stafet, hvor der løbes i hold eller en 5 km walkrute. I år kommer der også nye forbedrede løbe og walk ruter, og skiftezonen bliver væsentlig større samtidig med, at der kommer neutral tidtagning i skiftezonen. Det betyder, at man har tid til at finde kolleger i skiftezonen uden at det påvirker tiden. Ligeledes vil der i år også blive underholdning langs løberuten, så de mange løbere kan få et ekstra boost til løbeturen.
De mange deltagere på walk ruten vil opleve at ruten er blevet justeret, så man undgår Hobro krydset, så deltagerne kan føle sig mere trygge.

Men nu gælder det den GRATIS gå- og løbetræning, der starter onsdag d. 10. april. Hver onsdag mellem kl. 17.00-18.00 vil der være dygtige instruktører, der vil give gode råd for alle på alle niveauer, ligesom der vil være rutevisning.

Tilmelding til DHL Stafetten: Til og med d. 30. april 2019 vil det være muligt at tilmelde sig DHL Stafetten 2019 til EARLY BIRD pris. Herefter vil prisen stige til kr. 825,- pr. hold.

Allerede nu har 9.000 deltagere meldt sig til, og der er god aktivitet med at leje telte, som også i år er muligt ved henvendelse til Aalborg Atletik og Motion.

Så det er nu, hvis man vil være med på RUN´N´FUN til DHL Stafetten.Kommentarer