Idrætsmødet 2020 i Aalborg rykker…

24-02-2020
Anden udgave af Idrætsmødet i Aalborg rykkes frem til 22. til 28. juni 2020.
Af Palle Bjørnstrup

Idrætsmødet 2019 var en succes, og den skal følges op her i 2020, hvor idrættens mangfoldighed er i fokus for alle dens aktører.

Man har valgt at rykke Idrætsmødet frem, og det er der flere gode grunde til. Den væsentligste er, at arrangørerne tror, at det er et bedre tidspunkt i forhold til trænere, idrætsledere og idrætsforeningerne, og lidt det samme gælder for det politiske liv. Endelig ser man det som en inspirationsmulighed, at mange kunne tage en aktiv ferie i Aalborg i øvrigt samtidig med, at størstedelen af de studerende i Aalborg stadig er i byen.

Idrætsmødet satser på at komme 360 grader rundt om idrætten, og i perioden fra 22. til 28. juni vil Aalborg være den geografiske ramme om et event, der hviler på fire ben.
En skole- og institutionsdel, hvor børnene får masser af motion og bevægelse samtidig med, at deres undervisere får ny viden og inspiration.
Så vil der være en stor konference, hvor der igen i år vil være et ambitiøst og meget mangfoldigt program samt en aktivitetsdel, hvor alle kan se og deltage i idrætten og endeligt
Folkemødedelen i centrum af Aalborg, hvor borgere, professionelle og idrættens aktører kan underholdes og debattere med idrætten i fokus.

Allerede nu er der åben for tilmelding til Idrætsmødets konference, og der inviteres til vidensdeling, inspiration og best practice d. 24. og 25. juni i Aalborg Kongres & Kultur Center. Temaerne på de forventede 20 forskellige baner vil bl.a. være tweens og teenagers i bevægelse, out-door idræt., foreningsudvikling og mental sundhed.

Man kan allerede nu tilmelde sig konferencen, som vil udvikle sit program helt frem til 1. maj.

Gå ind på https://idratsmodet.dk/konferencen/

Sidste år i debutsæsonen havde konferencen på Idrætsmødet knap 700 deltagere fra hele Danmark og deltagere fra Norge, Skotland, England og Island.Kommentarer