Grand Prix badminton i Aalborg for første gang

03-01-2020
24 klubber og 110 deltagere møder frem i Aalborg Stadionhal den 3. – 5. januar for at dyste.
Af Palle Bjørnstrup

Det er Badmintonklubben abc Aalborg og Badminton Danmark, der står bag det store stævne.
Der er kvalifikationsturneringer fra kl. 17-20 i dag fredag og fra lørdag kl. 9.00 med 1/8 finaler og kvartfinaler. Søndag går det løs med semifinaler fra kl. 10.00 og finaler fra kl. 14.00.

Der er fri entre for alle i Stadionhallerne på Harald Jensensvej til at komme og opleve de næstbedste spillere i Danmark, samt nye unge talenter, dyste mod hinanden.

Grand Prix Circuit turneringen er et nyt tiltag fra Badminton Danmark.

”I abc Aalborg er vi stolte over at være værter for denne nye turneringsform”, siger Thorkild Bendsen og Jens Uggerly, der udgør turneringsledelsen, og vi glæder os simpelthen til nogle fantastiske kampe.

Der spilles dame- og herresingle, dame- og herredouble samt mixdouble. Og samlet for alle fem turneringsgrupper er der en præmiesum på 30.000 kr.

I turneringen indgår spillere fra klubberne: Badmintonklubben abc Aalborg, Badminton Roskilde, Frederikshavn, Gentofte, Greve, Hjørring, Hvidovre, Højbjerg, Ikast, KMB2010, Kolding BK, Langhøj, Lillerød, Lyngby, Odense BK, Skovshoved – og alle kommer de selvfølgelig for at vinde turneringen.

Så kig omkring Stadionhallerne, hvis du har lyst til at opleve nogle gode badmintonkampe. Som sagt er der fri entre til oplevelserne.Kommentarer