Virtuelt åbent hus på Hasseris Gymnasium

11-01-2021
I morgen tirsdag d. 12. januar kl. 17.00. Det Virtuelle møde skyldes naturligvis Corona.
Foto: Hasseris Gymnasium
Af Palle Bjørnstrup

Hasseris Gymnasium havde naturligvis håbet, at der kunne afholdes et åbent hus på gymnasiet for nye elever og deres forældre.

Men, men - den forlængede skolelukning gør det ikke muligt, og det betyder, at der skal tænkes i nye baner.
Det gør Hasseris Gymnasium så, ved at afholde et virtuelt åbent hus for nye elever og deres forældre. Arrangementet vil blive sendt live og transmissionen kan tilgås via https://www.hasseris-gym.dk/aabenthus-tilmelding/

Her er der også mulighed for at chatte med en gymnasievejleder både under og efter begivenheden.

Gymnasiet har gjort sig umage for at lave et virtuelt åbent hus, der præsenterer alt, hvad der kendetegner gymnasielivet i Hasseris.

På Hasseris Gymnasium vil du opleve, at en verden af muligheder åbner sig, mens du går der. Gymnasiet ved, at det kan betyde meget at have mange muligheder efter gymnasiet, men for gymnasiet er det også vigtigt at eleverne vokser, mens de går på gymnasiet, for gymnasiet har også den opgave at gøre eleverne klogere på verden og at de enkelte elever tager verden på sig.

Der findes en tid efter pandemien, og Hasseris Gymnasium vil gøre sit til, at eleverne er klædt på til forårets uddannelsesvalg. Som det siges fra gymnasiet: Vi vil tillade os at være håbefulde om fremtiden – selvfølgelig i forhold til Covid-19, men særligt i forhold til det næste år på Hasseris Gymnasium.Kommentarer