Virtuelt Bedsteræs i Hasseris 15. og 16. august

24-07-2020
Løb sammen med dit barnebarn eller børnebørn til fordel for indlagte børn på hospitaler.
Af Palle Bjørnstrup

Børneulykkesfonden er klar med et nyt koncept. Løb eller gå distancer på 1 km, 3 km eller 5 km. Derfor budskab til alle børnebørn og bedsteforældre i Hasseris. Nu er det op af lænestolen, væk med iPad’en eller iPhonen og afsted på tur.
Her kan man gå eller løbe sammen – hver for sig – også i Hasseris.

Det er op til deltagerne selv at bestemme, hvor og hvornår distancen bliver gennemført. Det skal blot ske d. 15. eller 16. august. Til virtuelt bedsteforælderræs er der rig lejlighed til at have det sjovt, få sved på panden og stadig holde god afstand.
I en tid som denne, hvor bedsteforældre og børnebørn måske savner at være sammen, er det oplagt at mødes og være aktiv ude i den friske luft. Det handler ikke om at komme først igennem distancen, men mere at man har det sjovt undervejs.

Sådan deltager du og dit barnebarn
Tilmeld dig bedsteforælderræs på www.bedsteræs.dk - så vil du modtage en pakke, der inde- holder en refleksvest, en Bedsteræs-guldmedalje, et flot diplom, et aktivitetskort med forslag til sjove aktiviteter og et afkrydsningskort, så I kan holde styr på, hvilke aktiviteter I har lavet, og hvilke I mangler.

Virtuelt Bedsteræs afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der arbejder på de danske børneafdelinger. Legeheltenes formål er at skabe aktiv leg og bevægelse hos de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut – hele døgnet.Kommentarer