Vind prisen som ”Årets villavej 2019”.

17-04-2019
Igen i år udskriver Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank præmier for i alt kr. 17.000.
Foto: Gyldenlakvej i Nørresundby blev i 2018 kåret som Årets Villavej
Af Palle Bjørnstrup

Det er tredje år i træk, at man sætter fokus på nabofællesskaber, og hvordan, blandt andre, aalborggenserne kan få glæde og gavn af hinanden hjemme på villavejen.

Formålet med prisen har fra starten været at inspirere andre, og vise de bedste eksempler på, hvad et godt og givende naboskab kan indebære. Det har været en stor succes med deltagelse af flere hundrede villaveje i hele Nordjylland i både 2017 og 2018. Derfor gentages dette i 2019, hvor det fra den 15. april og til den 19. maj vil være muligt at indstille sin vej.

Områdedirektør Jakob Jensen, Nordjyske Bank, fortæller: ”Vi har været positivt overraskede over det høje antal af indstillinger, og det viser sig, at mange villaveje gemmer på gode historier og har et sammenhold udover det sædvanlige. Her kom blandt andre aalborgenserne på banen med mange gode initiativer. Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange nye villaveje kommer på banen. Men tidligere indstillede er naturligvis også meget velkomne til at deltage igen”.

I 2018 blev vinderen af Årets Villavej fundet i Nørresundby, hvor initiativer som fælles pizza-fredag, en årlig udflugt til Grøn Koncert, halloween- og fastelavnsfester samt kæledyrspasning vidnede om et sammenhold på vejen udover det sædvanlige.
Og det er netop gode historier om fællesskaber som disse, man ønsker at sætte fokus på.

Dommerkomiteen består af Steen Royberg fra Ejendomsmæglernes Fond, bankdirektør Claus Andersen, Nordjyske Bank og direktør i Sol & Strand Feriehusudlejning, Per Dam Jensen. De tre kårer både en første-, anden og tredjeplads.
Førstepræmien er igen i år kr. 10.000, der skal dække udgifterne til et fælles arrangement som eksempelvis en vejfest. Derudover får vinderne mulighed for at smykke sig med et Årets Villavej 2019 – skilt.

Anden- og tredjepladsen vinder som noget nyt en pengepræmie på henholdsvis kr. 5.000 og kr. 2.000, der ligesom førstepladsen skal gå til et fælles tiltag på vejen.

Beboerne på villaveje i Aalborg og resten af Nordjylland kan indstille sig til prisen Årets Villavej 2019 frem til den 19. maj på www.nordjyskebank.dk/aaretsvillavej.
Kommentarer