Værtshus-historier sælger godt!

10-02-2018
I dag kunne Anders Fuglsang og Rasmus Prehn overrække kr. 50.000 til Cafe Parasollen.
Af Palle Bjørnstrup

Ved en lille højtidelighed i Cafe Parasollen på Boulevarden, kunne forfatterne Anders Fuglsang og Rasmus Prehn, sammen med forlagsdirektør Christian Made Hagelskjær fra forlaget ”Mærkesag”, overrække en ”check” på kr. 50.000 fra salget af bogen ”Det Brune Aalborg”.

De første 2.000 udgaver af bogen er nærmest forsvundet som dug for solen, til stor og positiv overraskelse for forfatterne og øvrige omkring bog udgivelsen. Som Rasmus Prehn sagde: ”Vi kom med en ide, og var slet ikke sikre på, at det kunne give et resultat, så det her er helt fantastisk.”

Det var lederen af Cafe Parasollen, Søren meget enig med ham i: ”Det her er en glædelig begivenhed, som vi ikke har for mange af, og vi har desværre så stort et rykind, at vores budget ikke kan rumme det, så derfor er det helt fantastisk at modtage kr. 50.000 til vort arbejde. Det er jeg meget taknemmelig for.”

Der var også tale af forfatterne. Anders Fuglsang fortalte, at han og Rasmus havde haft det sjovt under tilblivelsen af bogen, og det resultat som bogen nu kunne opvise, gjorde at han havde en fantastisk dejlig fornemmelse i kroppen. Der var tak til forskellige, også sælgerne og ikke mindst hans forældre, der havde ageret distributionscentral – de var også parate til at lægge garage til, til det næste oplag og distribuere.

Rasmus Prehn takkede alle involverede rigtig meget, resultatet af den fælles indsats var lykkeligvis blevet til et godt produkt, hvilket også blev bekræftet af efterspørgslen samt, at der skulle nyt oplag til. Han kunne også fortælle, at han personligt havde fået henvendelse fra tidligere Aalborgensere landet over om, hvordan de kunne få fat i et eksemplar af bogen. Og han var glad for, at det at fortælle om Aalborgs værtshuse, og ikke mindst de gode historier fra værtshusene, havde vist sig at have så stor en interesse.

””Det Brune Aalborg” går sin sejrsgang og det bliver spændende om næste oplag også bliver revet væk – det vil de i hvert fald være glade for hos Cafe Parasollen, som også er lovet overskuddet fra dette salg, hvis det realiseres,” siger Rasmus Prehn.

”For os,” fortæller Rasmus Prehn: ”håber vi, at det kan blive tilfældet. Vi vil rigtig gerne støtte det arbejde som Cafe Parasollen udfører, her er virkelig et behov. Jeg har selv været her flere gange i åbningstiden, også en morgen hvor jeg kunne opleve, hvor mange der virkelig trængte til at komme ind i varmen og få en kop kaffe og lidt at spise. Så jeg håber meget, at vi kan sælge endnu flere bøger, så vi kan få lejlighed til at komme her igen og aflevere endnu flere kroner til et godt og formålstjenligt arbejde. Behovet for ekstra penge er helt oplagt her.”Kommentarer


Lone 15. februar 2018 14:01
Det brune Aalborg - succes!