Temaet er "Kost og Motion" i Grundejerforeningen

09-03-2018
Hasseris Grundejerforening inviterer medlemmerne torsdag d. 22. marts kl. 19.00 i Hasseris Kirke, kirkesalen.
Af Palle Bjørnstrup

For kort tid siden blev der, i samarbejde mellem Hasseris Kirke og Hasseris Grundejerforening, opsat en hjertestarter ved indgangsdøren til Hasseris Kirke.

Det vil Grundejerforeningen gerne fejre med et spændende foredrag om Kost & Motion og som foredragsholder, er inviteret kostvejleder Helle Johnsen.

Emnet hun vil beskæftige sig med hedder: "Fra svær overvægt til næsten normal vægt".

Helle Johnsen stiller det lidt udfordrende spørgsmål: "Måske er det nu, hvor foråret er på vej, at du skal gå i træning og begynde på den intensive motion? - eller skal vi bare lade sommeren komme og så nøjes med at glæde os over det?".

Hun fortsætter: "Uanset alder og køn, hvad vil så være det mest optimale, for at få så mange fødselsdage som muligt med et godt helbred".

Det er jo nogle stærke spørgsmål, og ikke mindst nogle stærke udfordringer for den enkelte at tage stilling til. På baggrund af egne erfaringer vil Helle Johnsen fortælle om vejen fra overvægt til den "sunde vægt", med overskud og energi.

Hun fortæller: "Jeg gjorde selv det næsten umulige, nemlig at tabe mig rigtig mange kilo med "lidt hjælp", sund kost og motion, og en stor portion stædighed. Vejen dertil har, på godt og ondt været rejsen værd, og som kostvejleder/sundhedscoach i dag har jeg fundet nøglen til sund kost og motion".

Hasseris Grundejerforening vil være vært med en lille "energidrik" og lidt lækker frugt.

Foredraget er gratis for medlemmer af Hasseris Grundejerforening - og der gøres opmærksom på at der er begrænset antal billetter - og derfor beder man også om tilmelding.Kommentarer