Statsministeren på besøg hos 0.D på Gl. Hasseris Skole

12-05-2018
Fredag d. 4. maj blev en stor dag på Gl. Hasseris Skole med besøg af Lars Løkke Rasmussen.
Af Jens Skovgaard

Børnehaveklassen 0.D på Gl. Hasseris Skole fik fredag den 4. maj besøg af Statsministeren. Årsagen til, at han kom var, at han ville takke eleverne i 0.D for det julekort de lavede i forbindelse med en konkurrence om at tegne Statsministerens officielle julekort anno 2017.

Skoleleder Michael Sørensen fortæller, at eleverne i 0.D sidste år, sammen med deres lærer Joan Farum Kjærgaard, malede netop det julekort, som Statsministeren brugte til at sende sine julehilsener til statsoverhoveder og politikere i hele verden.

“Egentlig var det planen, at eleverne skulle besøge Statsministeren i København, men da det ville blive en lidt for lang tur for dem, blev aftalen i stedet, at Lars Løkke skulle besøge dem, når han på et tidspunkt alligevel skulle til Aalborg”, fortæller Skoleleder Michael Sørensen.

Det tidspunkt blev altså fredag d. 4. maj kl. 12. Inden besøget, fortalte Michael Sørensen: “Det bliver et besøg på en times tid. Først viser vi Statsministeren lidt rundt på skolen og fortæller ham bl.a. om vores projekt for sportsområdet. Derefter bliver der tid til et besøg i O.D, hvor eleverne får lejlighed til en snak uden pressens tilstedeværelse. Vi er både glade og stolte over hans besøg, og vi glæder os rigtig meget”.Kommentarer