Så er det i weekenden, der er Kunst i Hasseris

16-09-2019
Aalborg Y’s Men’s Club Budolfi er klar i KFUM Hallen lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 11-16.
Af Palle Bjørnstrup

Der er ikke mindre end 56 kunstnere fra hele landet, der viser deres værker, og det er et varieret udvalg af kunst og stilarter. Det er ikke kun billedkunst - der er også keramik, skulpturer og smykker m.m. at opleve.

Det er syvende gang, at Kunst i Hasseris afholdes, og programmet tæller mange spændende oplevelser. På stand 1 viser tre unge kunstnere fra Aalborg Kulturskole deres værker.
Derudover vil elever fra 6.a fra Sønderbroskolen vise en række små værker indenfor String Art i forhallen.

Ferniseringen, der sætter det hele i gang, er lørdag d. 21.9 kl. 11.30. Her vil kunstfaglig leder ved Kunsthal Nord, Henrik Broch-Lips, byde velkommen. Derudover er der et musikalsk indslag af FAZE’N’MIR, sanger og pianist, Mir Bredberg Weber, der også er blandt udstillerne.
Der vil være flere musikalske indslag – lørdag d. 21.9 kl. 15 er det den rytmiske vokalgruppe,
BLACK RUSSIANS.
Og søndag d. 22.9 kl. 12.30 underholder Christine Aggerholm med soulmusik, og kl. 15.00 er det ungdomsgruppen noNAME.

Kunst i Hasseris glæder sig til rigtig mange gæster – entreen er kr. 50,- og indeholder også et program og et glas vin. Unge under 16 år, der er sammen med voksne, kommer gratis ind.

Kunst i Hasseris tjener flere formål. Det giver god mulighed for at vise et bredt spektrum af kunst og evt. købe kunst med hjem. Derudover skaffer udstillingen midler til, at Aalborg Y’s Men's Club Budolfi kan støtte en række gode formål, og så skaber det interesse om arbejdet og dermed lyst til at blive medlem.Kommentarer