Så er der dømt natarbejde i Nordjyske Bank

13-03-2019
Det sker hovedsageligt i weekenden d. 16.-17. marts grundet it-sammenlægning.
Af Palle Bjørnstrup

It-sammenlægningen er mellem Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobanks it-systemer -det bliver den største it-sammenlægning i datacentralen Bankdatas historie.

Kunderne kommer desværre til at opleve kortvarige begrænsninger, og de opfordres derfor til at holde sig orienteret, særligt i tilfælde af udlandsrejser eller større indkøb, så de er sikre på at have penge til rådighed.

Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank fusionerede i juni 2018 og har nu i samarbejde med datacentralen Bankdata afholdt tre prøver på it-sammenlægningen, og den sidste generalprøve forløb godt, så nu er man helt klar til aktionen i denne weekend.

Bankens IT- og produktionschef Ivan Rafn fortæller: ”Sammenlægningen er en stor og krævende proces, og derfor skal vi også være så forberedte som muligt. Vi har i flere omgange haft medarbejdere på natarbejde, så de kan teste de nye systemer uden, at det er til gene for særlig mange af kunderne, og det er gået over al forventning.
I weekenden for sammenlægningen vil det hele således for alvor træde i kraft, og her vil kunderne komme til at opleve kortvarige begrænsninger, og vi opfordrer derfor til, at man som kunde er opmærksom på disse forhold i weekenden”.

Det gælder især omkring Netbank, Mobilbank og brug af betalingskort. Netbank og Mobilbank vil ikke kunne afvendes det meste af weekenden.

I anledning af dette holder bankens hotline åbent søndag d. 17. marts fra kl. 12 til 16.

Det oplyses yderligere, at der ikke sker ændringer af kontonumre, kort, koder, passwords, Netbank, Mobilbank, Betalingsserviceaftaler, Nem-ID eller Mobilepay.

Mandag d. 18. marts er Nordjyske Banks medarbejdere igen på plads og vil kunne tage imod kundehenvendelser, som de plejer.Kommentarer