Rektorskifte på Hasseris Gymnasium

30-07-2018
Pr. 1. oktober 2018 afløser Ole Droob rektor Anders Bach Jensen, som ny leder af Hasseris Gymnasium.
Af Palle Bjørnstrup

Det er Hasseris Gymnasiums bestyrelsesformand Mogens Rysholt Poulsen, der melder ud om rektorskiftet på Hasseris Gymnasium og IB World School, der vil ske pr. 1. oktober 2018.

Den nye rektor Ole Droob er i dag rektor på Aalborg Studenterkursus, et job han kompetent har bestredet gennem de sidste 11 år – så man kan sige, at titlen rektor ikke er ny for ham, det handler om ledelse af en anden virksomhed/skole.

Mogens Rysholt Poulsen, bestyrelsesformand, fortæller: ”Med Ole Droob får vi en rektor, som både kan sikre, at den kvalitet og de mange gode traditioner, som Hasseris Gymnasium står for, bliver videreført, og en rektor som kan videreudvikle Hasseris Gymnasium som et nutidigt og fremadrettet gymnasium med et klart internationalt tilsnit”.

Ole Droob er selv student fra Hasseris Gymnasium, så han må forventes nogenlunde at kende rammerne, der dog sikkert siden er blevet udvidet bl.a. med ”det nye musikhus”. Ole Droob har været både uddannelsesleder på HHX EUC Nordvest, afdelingschef for ungdomsuddannelserne på Grenå Handelsskole og nu senest rektor på Aalborg Studenterkursus.

Der er dog ca. 2,5 måned til, at han kan sætte sig i rektorstolen og afløse Anders Bach Jensen.





Kommentarer