Reception – Bogudgivelse i Multihuset, Skelagervej

03-11-2018
Onsdag d. 14. november kl. 16.00 præsenteres ”Den sommer i Peshawar” af Lise Andersen.
Af Palle Bjørnstrup

Bogen ”Den sommer i Peshawar” af forfatteren Lise Andersen holdes over dåben ved vintertide her i Danmark ved en reception i Cafeen i Multihuset, på Skelagervej 199 i Hasseris.

Der vil være et mindre traktement og bogen vil få et par ord med på vejen af Rådmand Mai-Britt Iversen, samt bydelsmoder og forfatter Lise Andersen.

Om forfatteren Lise Andersen kan fortælles, at hun er født i Aalborg i 1945. Hun debuterede i 1991 med en digtsamling. Hun har skrevet børnebøger, romaner, noveller, lyrik m.m. Hun har boet og arbejdet som sundhedsplejerske i flere udviklingslande, hvilket også spejler sig i hendes forfatterskab.

Den nye bog ”Den sommer i Peshawar” handler om fem kvinder fra forskellige dele af verdenen. De har oplevet ting, som man end ikke i sin vildeste fantasi kan forestille sig – fortællingerne tager vejret fra en.

Men de er kommet igennem det, har slået sig ned i Danmark og har endda overskud til at støtte andre kvinder.
Bogen har desuden en kort information om den uddannelse, kvinderne har taget for at blive bydelsmødre. Derfor er det også muligt at høre lidt mere om bydelsmødrene og deres arbejde.

Arrangementet er i samarbejde med AOF.Kommentarer