Oplev vicepræsident og klimaaktivist Al Gore

20-12-2021
Til festivalen Demokratiets Genklang i Musikkens Hus d. 20. Marts 2022 kl. 17.30
Af Palle Bjørnstrup

Al Gore, der også har modtaget Nobels Fredspris for sin indsats, vil være hovedtaler ved Demokratiets Genklang. Han har i mange år arbejdet på at øge opmærksomheden omkring udledningen af CO2 og menneskeskabte klimaforandringer, og ifølge ham kræver udviklingen akut handling fra både virksomheder og politikere.

Denne problematik udgør således omdrejningspunktet i det eksklusive foredrag: Climate Crisis and Solutions fra scenen i Koncertsalen på førstedagen af festivalen Demokratiets Genklang.

Al Gore tidligere demokratisk vicepræsident har siden sit politiske embede arbejdet målrettet på at sætte fokus på den globale opvarmning og klimaforandringer, hvilket bl.a. ledte til hans medvirken i den Oscar-vindende dokumentar, ”En ubekvem sandhed”. Filmen dykker ned i historien om den globale opvarmning og skildrer konsekvenserne af de store ændringer i Jordens klima.
Samme år fik han, sammen med FN´s Klimapanel (IPCC), tildelt Nobels Fredspris på baggrund af begge parters store engagement i forhold til at sætte fokus på klodens miljøproblemer samt for at lægge de videnskabelige grundsten for politisk handling. Al Gore er desuden grundlægger og formand for The Climate Reality Project, en nonprofitorganisation, der er dedikeret til at bekæmpe klimakrisen, ligesom han er forfatter til en lang række bestseller bøger.

Udover selve foredraget har Musikkens Hus også sat et begrænset antal billetter i salg, som helt eksklusivt giver adgang til en photoline, hvor du møder og kan få taget et billede med Al Gore, hvorefter du kan nye en velsmagende cocktail, inden dørene til salen åbner. Denne billet sælges efter først til-mølle-princippet.

Billetter til dette Al Gore foredrag er i salg.Kommentarer