Ny aktivitet i Hasseris Grundejerforening

15-08-2018
Rundvisning på ”Den Gamle” Aalborg Spritfabrik tirsdag d. 4. september kl. 12.30, 15.00 eller 17.30.
Af Palle Bjørnstrup

Det er lykkedes Hasseris Grundejerforening at få idemanden og ejer bag projekt forandring af den gamle spritfabrik, Martin Nielsen til personligt at vise rundt i området, der allerede er under stor forandring.

Aalborg Spritfabrik har med dens produkter været et stolt Aalborg-ikon, og virksomhedens produkter produceres stadigvæk, dog i et andet regi. Men Rød Aalborg akvavit er fortsat et produkt, der er verdenskendt, og fortsat sælges verden over.

På den guidede tur vil man få lejlighed til at høre de visioner, der så småt er ved at blive bygget op på området. De gamle røde fabriksbygninger skal blive stående, men bliver tilført nyt liv, og det er bl.a. det, som idemanden, Martin Nielsen, vil fortælle om. Han vil uden tvivl også fortælle om hele områdets forvandling, hvor den gamle fabrik bl.a. bliver omgivet af nyt boligbyggeri.
Der er med andre ord lejlighed til at få et godt indblik i den forandringsproces, der pågår, og ikke mindst at stille spørgsmål til Martin Nielsen.

Der er fastlagt ikke mindre end tre guidede ture, og tidspunkterne giver lidt forskellige muligheder. Rundvisningerne vil tage ca. 1 time.

Kl.12.30 afsluttes rundvisningen med frokost, rundvisningen kl. 15.00 afsluttes med kaffe, og kl. 17.30 rundes der af med let aftensmad.

Det kan være spændende at høre om, hvorledes fremtiden for den ikoniske fabrik er tænkt, og hvor langt man er i forandringerne.

Der er tilmelding til arrangementet via Hasseris Grundejerforenings hjemmeside.Kommentarer