Nu flere korttidsparkeringspladser i City

12-07-2017
Her i juli kommer der ca. 25 ekstra korttidsparkeringspladser i Aalborg City.
Af Palle Bjørnstrup

Det kan være gavnligt med debat og høre om borgernes opfattelse af mange ting. Det er som regel borgerne, der oplever hvor skoen trykker.

Rådmand Hans Henrik Henriksen har lyttet til debatten omkring den nye Midtby plan, og i forhold til debatten om p-pladser i City, tog han initiativ til at få foretaget en screening af mulighederne for at få etableret flere korttidsparkeringspladser i centrum.
Det er resultatet af den screening, der nu i første omgang fører til etablering af ca. 25 ekstra pladser.

Hans Henrik Henriksen fortæller: ”Henover foråret og sommeren har vi haft fremtidens Aalborg Midtby til debat. I debatperioden er der blandt andet fremført ønsker om flere 30 minutters p-pladser. Vi har derfor gjort hvad vi kan, for at imødekomme borgernes ønske, og jeg er rigtig glad for, at forvaltningen har fundet de ekstra pladser”.

P-pladserne til 30 minutters parkering bliver etableret med:
2 i sydside Danmarksgade ved Frederikstorv, 4 pladser i Christiansgade mod Ågade, 5 pladser i Dag Hammerskjöldsgade ved Ågården, 2 pladser i Danmarksgade mellem Jernbanegade og Prinsensgade, 2 pladser i Jernbanegade mellem Danmarksgade og Prinsensgade, 10-12 pladser i Jernbanegade og Egholmsgade 3 pladser.

De ekstra pladser skal medvirke til at lette hele parkeringssituationen i centrum, og mange ærinder kan uden tvivl klares på 30 minutter.Kommentarer