Musical igen i år på Hasseris Gymnasium

03-02-2020
Nu inviterer gymnasiet indenfor til Premiere på musicalen ’Spectacular Spectacular’.
Af Palle Bjørnstrup

Musicalen er programsat til at spille tirsdag den 4/2, onsdag den 5/2 (lukket forestilling),
torsdag den 6/2 kl. 19.30 og fredag den 7/2 kl. 18.00.

Premieren er kulminationen på mange måneders indsats, man kan næsten sige med Churchills ord ’blod’, ’sved’ og ’tårer’ om prøverne. Elever fra alle klassetrin har arbejdet intenst med musik, sang, skuespil, dans og ikke mindst kostumer og scenografi for at skabe en spektakulær oplevelse til publikum.

Omkring 70 elever fra gymnasiet er involveret i musicalen, der er inspireret af filmen Moulin Rouge, og derfor byder på en masse kendte sange som ’Lady Marmalade’ med Pink og Christina Aquilera, Nirvanas ’Smells Like Teen Spirit’ og Queens ’The Show Must Go On’.
Derudover er der sange af Sia, Fat Boy Slim, Bono, Elton John, Madonna, David Bowie og mange flere.

Selve handlingen udspiller sig i Paris i år 1900 i den berygtede og glamourøse natklub, Moulin Rouge, og her kommer gæsterne til at opleve spektakulære shows og forførende dansere.
Vi møder den unge talentfulde forfatter Christian, som er kommet til Paris for at skrive. Her forelsker han sig i stjernen på Moulin Rouge, den smukke kurtisane Satine. Samtidig bliver Christian hvirvlet ind i bohememiljøet, da han møder en flok kunstnere, der har brug for hans hjælp til at udleve deres idealer om sandhed, skønhed, frihed og frem for alt kærlighed.
Men kærligheden har svære betingelser, da Satine er fanget mellem sin kærlighed til Christian og en rig, magtfuld hertugs besættelse af hende, og så kører spillet.

Tirsdag den 4/ kl. 12.30 er der forpremiere for omkringliggende skoler - og premiere samme dags aften kl. 19.30.

Billetpriserne er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn op til 12 år.
Billetter kan bestilles på Hasseris Gymnasiums kontor tlf. 96 32 71 10 eller på
hg@hasseris-gym.dk.Kommentarer