Margrethekirken arrangerer rejse til Israel

05-10-2018
Dette kan man høre mere om over tre aftener - første gang er tirsdag d. 9. oktober kl. 19.00.
Af Palle Bjørnstrup

Sognerejsen er for alle interesserede i alle aldre. Som en del af rejseforberedelserne kan man ”snuse” lidt til Israel ved tre sogneaftener her i efterårs- og vintertiden, så man dels kan høre nærmere om projektet – dels kan høre mere og nærmere om destinationen Israel.

Denne første aften vil der være besøg af sognepræst Flemming Riishøj, som igennem mange år har været rejseleder i Israel.

Han vil holde foredrag om landets historie, og vise supplerende billeder fra dette mangfoldige land, der har kæmpet for sig selv og sin eksistensberettigelse siden landet blev oprettet. Netop ordet mangfoldigt er et godt begreb i forhold til alt det, der rører sig i Israel, som både rummer ortodokse jøder og moderne jøder.

Denne aften er som nævnt den første af tre med præsentation af landet, og man kan udmærket deltage i alle tre aftener, og høre om Israels mangfoldighed – uanset om man deltager i rejsen eller ej.

Sognerejsen bliver arrangeret i samarbejde med Vesterkær Kirke, hvorfor man skal være opmærksom på, at denne første foredragsaften foregår i Vesterkær Kirke på hjørnet af Skydebanevej og Vestre Fjordvej.Kommentarer