Lions årlige julemarked i Svalegården

30-11-2018
Lørdag d. 8. december kl. 10-15 og søndag d. 9. december kl. 10-13. Støtteprojekt: Fra Hasseris til Aalborg Øst.
Af Palle Bjørnstrup

Arrangørerne, Lions Aalborg Limfjorden, har i år besluttet, at årets overskud fra julemarkedet i Svalegaarden skal gå ubeskåret til det fantastiske projekt for børn og unge som Lynge Jacobsen, tidligere sportsdirektør i AaB er en del af. Som repræsentant for AaB forsøger Lynge Jacobsen, i samarbejde med 10 andre foreninger i Aalborg Øst, at motivere børn og unge i Aalborg Øst til aktivt at deltage i sport, ikke bare fodbold, men også f.eks. håndbold eller spejderarbejde.

Foreningssamarbejdet er sat i verden for at skabe bedre vilkår for børn og unge i et område med sociale udfordringer og fordomme. Her er Lynge Jacobsen og AaB med til at yde en indsats for området og dets beboere, så det kan blive et endnu bedre sted at bo.
Overskuddet/donationen til formålet er planlagt at blive overrakt i forbindelse med Lions Aalborg Limfjordens 30-års jubilæum d. 3. marts 2019.

I år er der tænkt ekstra på børnene ved det hyggelige julemarked. Børnene kan hjælpe julemanden med at pynte juletræ, og samtidig have mulighed for at vinde et gavekort på kr. 500 til en legetøjsbutik. Så vil julemanden også uddele julegodter til børnene.

OBS: Søndag d. 9. december kl. 12.00 kommer Hasseris Kirkes kor og synger i Svalegården og skaber julestemning.

Julemarkedet rummer også i år masser af flotte juledekorationer, lækre hjemmelavede julekager og småkager, kryddersalt og pebermarmelade, alt fremstillet af klubbens medlemmer. Horne Efterskole er også med og stiller med tre slags dejlige småkager, der er 100% økologiske.
Mange af klubbens medlemmer har strikket, hæklet og nørklet med at lave håndarbejde, og det er blevet til strikkede karklude, hæklede engler og hjemmelavede nisser.

Og så er der den store tombola, som igen i år er fyldt med muligheder for herlige gevinster, som er fra diverse sponsorer og private bidragydere – så det er om at tage chancen og score en eller flere af de mange gevinster.

Det siger sig selv, at det er med at komme først til mølle, for mange af varerne findes jo ikke i store mængder, så vil man sikre sig det bedste, så er det med at møde frem.

Lions Aalborg Limfjorden håber selvfølgelig på et rigtig stort besøg og et godt salg, så der kan blive et rigtig pænt beløb, som Lynge Jacobsen kan få at gøre godt med i arbejdet med de unge i Aalborg Øst.

Kommentarer