Kommunalpolitikerne skal ristes

02-11-2017
Det er overskriften, når Aalborg Bibliotekerne inviterer til møde d. 9. november kl. 17-19.
Af Palle Bjørnstrup

Aalborgs kommunalpolitikere sættes på prøve, når de skal appellere til unge førstegangsvælgere via en dyst på fornærmelser og et show sat i scene af komikeren Mark Le Fevre.

Derfor tager Aalborg Hovedbibliotek vælgermødet helt ud til kanten og byder på et set-up, hvor lokalpolitikere udfordres i ”insult battle”, og politik og komik mixes ved hjælp fra bl.a. stand up’eren Mark Le Fevre.

”Hvis de unge først får sat sig godt til rette i opfattelsen af, at politik er dødssygt, så får vi dem aldrig op af den berømte sofa,” siger Christian Langelund, en af hovedarkitekterne bag unge-vælgermødet.

Hæmningsløs hånekamp – efter amerikansk forbillede, byder vælgermødet også på et såkaldt ”insult battle” eller en ”roast”.
Her vil kommunalpolitikere fra ni partier dyste og udstille hinandens ”svagheder” og politik – via en hurtig, hudløs hånekamp, hvor de ”rister” hinanden over en sagte ild af drilske kommentarer og fornærmelser.

Der vil blive dystet over 5 runder og politikerne, der deltager er:
Benjamin Jørgensen (F) mod Frederik Hentze (0)
Camilla Bundgaard Christensen (Å) mod Morten Thiessen (C)
Anna Aaen (Ø) mod Frederik Ditlef Martens (B)
Lasse Frimand Jensen (A) mod Mads Duedal (V)
Johnas Knudsen (I) mod Benjamin Jørgensen (F)

Vil du være med til ”ristningen” så er det d. 9. november kl. 17-19 i Glashjørnet på Hovedbiblioteket – og du kan roligt møde op, det er gratis!
Kommentarer