Hasseris Gymnasium byder indenfor i det nye år

28-12-2018
Kommende studerende kan få lejlighed til at besøge gymnasiet og høre nærmere om mulighederne.
Af Palle Bjørnstrup

Hasseris Gymnasium holder ”Åbent Hus” tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19.00 og endvidere lørdag d. 19. januar 2019 kl. 11.00, hvor det særligt er for efterskoleelever.

Hasseris Gymnasium byder kommende elever indenfor, så de dels kan opleve gymnasiet, og ikke mindst høre nærmere om alle gymnasiets studieretninger og fagtilbud. Men samtidig tilbyder gymnasiet også, at man kan høre om alle de andre aktiviteter, der binder gymnasiets hverdag sammen og skaber Hasseris Gymnasiums særlige studiemiljø.

Med arrangementet vil Hasseris Gymnasium gerne informere nye potentielle elever godt om hvilke muligheder, de kan få på Hasseris Gymnasium, når de i løbet af kort tid står overfor at skulle vælge retning for deres videregående uddannelse.

Der er meget god læsning på gymnasiets hjemmeside, også om de 4 overordnede studieretninger i 2019-2020, nemlig science, samfund, sprog og musik. Læs mere om de enkelte studieretninger og få information om alt fra fag til fremtidsmuligheder.

Du kan også læse om gymnasiets mange rejsetilbud i form af studieture, sprogrejser, udvekslingsophold, og ikke mindst de tre rejseprofiler ”Global Science”, ”Global Politics” og ”European Language and Culture”.

Udover invitationen til ”Åbent Hus” arrangementerne tilbyder Hasseris Gymnasium, at man blot kan kontakte dem, hvis man har spørgsmål til uddannelserne eller om gymnasiet.Kommentarer