Gud, det er for forældre i Margrethekirken

13-09-2018
Lørdag d. 15. september kl. 10.00 er der besøg af forfatter Mads Nygaard fra Vendsyssel.
Af Palle Bjørnstrup

Udgangspunktet er, at det er dejligt at være forældre. Det bringer udforinger med sig: Hvordan skal børnene opdrages, hvilke værdier er vigtige, hvordan er det lige at være forældre og par?

Dette emne tages der fat på, og derfor har man inviteret Mads Nygaard, som er forfatter og aktiv i Venligboerne. Mads Nygaard bor i Vendsyssel og hjælper flygtningebørn med at skaffe eller ”funde” penge til at få deres familier hertil. Mads er, udover at være forfatter, også far, journalist og kunstner.
Kirken har opfordret ham til at fortælle lidt om temaet ”De andres børn”. Han har også lovet at tage sine børnebøger med, som man både kan se, røre og købe.

Denne dag er en af tre lørdage formiddage for børnefamilier i Margrethekirken, hvor alle i familien er velkomne.
Der begyndes med brunch kl. 10.00, og mens børnene laver en lille kreativ aktivitet, kan forældrene høre en halv times foredrag med tid til at stille spørgsmål til denne dags foredragsholder – og denne lørdag er det Mads Nygaard.

Alle er velkomne til arrangementet, der er ingen tilmelding og betalingen på kr. 30,00 kan klares via MobilePay på dagen.Kommentarer