Fri BikeShop har overtaget Urban Cykler

04-02-2019
Efter en gennemgående opfriskning af butikken på Hobrovej, er Fri BikeShop Aalborg klar til kunderne.
Af Palle Bjørnstrup

Bag Fri BikeShop Aalborg, står familien Vesterholt: Troels, Lasse og Steffen, der driver Fri BikeShop på Strandvejen, og nu udvider med overtagelsen af Urban Cykler, der er overtaget fra Tommy Jensen, der er gået på pension.

I den ny Fri BikeShop på Hobrovej råder man over 650 kvm. butik, værksted og lager.

Troels Vesterholt fortæller: ”Vi får bedre tilkørsels- og parkeringsforhold her på Hobrovej, og her vil vi tilbyde, ligesom på Strandvejen, et toptunet værksted og et stort udvalg af kvalitetscykler, herunder selvfølgelig også el-cykler. På Strandvejen fortsætter vi vore aktiviteter på samme høje niveau som hidtil, og her vil vi også stadig sælge elektriske scootere og ladcykler, da vi ikke har plads til disse på Hobrovej.
Men vi satser selvfølgelig på en synergi effekt mellem de to forretninger, og udvidelsen med en forretning skal også ses i lyset af, at vi har udnyttet al pladsen på Strandvejen, og ikke har nogle udvidelsesmuligheder her”.

Troels Vesterholt har drevet Fri BikeShop forretningen på Strandvejen i 12 år, og begge hans sønner Lasse og Steffen, der også er medejere, er begge certificerede reparatører inden for de mest kendte kvalitetsmærker for cykler. Sønnen Steffen vil være daglig leder af Fri BikeShoppen på Hobrovej, og der vil blive ansat yderligere medarbejdere til at servicere kunderne.

Folk, der i fremtiden besøger Fri BikeShoppen på Hobrovej, vil opleve, at der er flyttet godt om på tingene. Værkstedet er blevet placeret i den gamle Urban bygning bag ved, så hele bygningen foran udelukkende er udstillings- og salgsareal – og her kan publikum opleve alt i cykler.

Om baggrunden for at udvide med endnu en Fri BikeShop forretning fortæller Troels Vesterholt: ”Danmark er som bekendt et rigtigt cykelland, og jeg mener, at branchen både har stor fremgang og stor fremtid i dette cykelland. Forbrugerne er kritiske og kvalitetsbevidste, og stiller store krav til kvalificeret service, og cykler kan jo efterhånden koste mange penge, så det er krav, der er helt rimelige, og som vi kan opfylde ved hele tiden at holde os ajour med markedet, og videreuddanne os i takt med udviklingen, så vi altid er på omgangshøjde med kundernes krav og ønsker.”

”Og Aalborg udvikler sig også løbende som cykelby. Der anlægges p.t. mange cykelstier i og omkring byen, som er uafhængige af de øvrige trafikveje, og der vil komme flere cykelstier til i fremtiden. Og alle ved jo, at trafikken i Aalborg kan være problematisk, så det kan faktisk være hurtigere at tage cyklen ind til byen, og den kræver jo en behersket p-plads. Så vi tror helt sikkert på, at det er en god fremtidig løsning med en Fri BikeShop både på Strandvejen og nu på Hobrovej – så publikum er velkomne til at komme ind og se, hvordan vi har indrettet på Hobrovej, og er naturligvis også velkomne på Strandvejen.” slutter Troels Vesterholt.Kommentarer


Claus Mehlbye 5. februar 2019 06:11
Rigtig god ide og der er altid super service og viden på Strandvejen så det er dejligt i kommer her på Hobrovej 🚴🏻‍♂️😀👍🏼