Foredrag i Kontaktklubben i Hasseris Kirke

05-11-2018
Der inviteres til foredrag med Thorkild Schousboe Laursen onsdag d. 7. november kl. 14.30.
Af Palle Bjørnstrup

Thorkild Schousboe Laursen, nyder i dag pensionisttiden med sin ægtefælle Bodil gennem 51 år – tidligere har han fungeret som sognepræst i bl.a. Hasseris Kirke fra 1979 til 1996, og herefter som sognepræst i Løgumkloster indtil pensioneringen i 2008.
I dag bor han sammen med hustruen i Skelagergården, og er derfor kommet tilbage til Hasseris.

Kontaktklubben har formået at få Thorkild Schouboe Laursen til at fortælle om de mange forskellige mennesker, fra hele verden, som han har mødt gennem sit livs nu 73 år.

Thorkild Schousboe Laursen vil fortælle, hvordan disse møder og mennesker betød ændringer af dels opgaver, dels holdninger. Bl.a. vil han fortælle om sit personlige møde med Mother Theresa i Calcutta, Indien – men også komme ind omkring en lang række andre kendte og ukendte mennesker, som han har oplevet på sin vej gennem livet.

Det bliver uden tvivl spændende at høre om disse forskellige mennesker, som Thorkild Schouboe Laursen har mødt undervejs, samt at høre nærmere om, med hvad og hvordan disse møder har påvirket og hvilke oplevelser, der har været forbundet med møderne med de enkelte.

Mennesker og menneskeskæbner er altid interessante at høre om.

Alle er velkomne.Kommentarer