Femina Kvindeløb i Aalborg i Mølleparken

03-06-2019
Det er Grundlovsdag onsdag d. 5. juni med start fra kl. 17.00, præmieoverrækkelse kl. 19.45.
Af Palle Bjørnstrup

I maj og juni drøner Femina Kvindeløb 2019 igennem ni danske byer, og her i Aalborg går det altså løs onsdag d. 5. juni – Grundlovsdag.

Det forventes, at mere end 20.000 løbere snører skoene og løber med på en af de tre ruter: 5 km løb, 10 km løb eller 5 km gang.

Tidsterminerne for Femina Kvindeløbet er, at kl. 17.00 åbner man pladsen i Mølleparken. Kl. 17.30 bydes der velkommen til Femina Kvindeløb, kl. 18.20 er der arrangeret fælles opvarmning. Kl. 18.30 sendes de første løbere af sted og kl. 19.45 er der præmieoverrækkelse, og så skulle alle deltagere gerne være nået i mål.

Man kan nå at være med, der er startmelding lige til det sidste, og startmelding på selve dagen koster kr. 299,-, der også kan betales via mobilepay.

Medarrangerende klub i Aalborg er: Sportsrideklubben i Aalborg.

Ligeledes er samarbejdspartneren Profil Optik, Aalborg også på pladsen, og her står fagfolk parat til at rådgive dig med gode tips til løb og til briller. Bl.a. kan du få demonstreret, hvad sportsbriller kan gøre for dig og din løbetræning, både før og efter løbet.
Løbebriller er lette specialbriller, der sidder godt fast på hovedet og de kan derudover hjælpe dig til at se skarpt som med dine almindelige briller, og derudover beskytter de også dine øjne mod sol, insekter, og det støv som de øvrige løbere hvirvler op.

Så knap er musikken forstummet fra weekendens koncert, før der igen er liv i Mølleparken.Kommentarer