Der er skub på i KFUM Hallen

07-07-2017
Samtidig med at hallen er i brug, skal der udføres nødvendige reparationer.
Af Palle Bjørnstrup

Halinspektør, Pernille Lyngbye Jensen, fortæller, at der er travlhed året rundt i KFUM Hallen, eller hallerne – og det er jo dejligt, at der summer af aktiviteter, det er jo det stedet er til for.

På det seneste var KFUM Hallen også involveret i det store DGI Landsstævne – det handlede mest om badminton aktiviteterne under DGI. Først invaderede Efterskolerne KFUM Hallen og dystede, derefter blev det DGI Stævnet med de øvrige badmintonaktiviteter.
”Nu har vi lige pustet ud i denne her uge, men i næste uge går vi i gang med at slibe gulve ned i kældersalen og i hal 1, og derefter bliver de forsynet med ny lak, så de kan være klar til nye aktører. Det gælder om at udnytte feriesæsonen, så alle vore baner kan være klar, når efterårsaktiviteterne tager til i næste måned,” siger Pernille Lyngbye Jensen.

”Der er også god gang i vores populære motionscenter på 1. sal. Der er heldigvis mange, der kan lide at dyrke motion her, og så samtidig i denne tid nyde udsigten over alt det grønne udenfor. Vi har også lige justeret lidt på prisen for at motionere, den er faktisk blevet sænket, så vi kan være på niveau med andre lignende centre,” fortæller hun.

”Så på den måde sørger vi hele tiden for at opdatere vores faciliteter, så brugerne kan få størst og bedst mulige oplevelser, når de kommer i KFUM Hallen - og det er nu, vi skal bruge tiden til at gøre klar til efterårets mange aktiviteter,” slutter halinspektør Pernille Lyngbye Jensen.Kommentarer