Der er nyheder fra BoligOne i Hasseris

01-04-2020
Mogens Vinther fra BoligOne i Hasseris fortæller, at BoligOne er blevet helt sig selv!
På billede: Mogens Vinther
Af Palle Bjørnstrup

”Det skal forstås på den måde”, siger Mogens Vinther, ”at i 12 år har BoligOne haft et samarbejde med ejendomsmæglerkæden RealMæglerne”.

”Pr. 2. juni 2020 ophører samarbejdet efter fælles aftale, og derfor kan begge ejendomsmæglerkæder herefter udvikle sig i den retning, som de måtte ønske.
I praksis ophører samarbejdet ved, at en gruppe af nuværende BoligOne forretninger, inkl. mig selv, har købt BoligOne til fortsættelse som en selvstændig og uafhængig ejendomsmæglerkæde.

Som medstifter af det nye BoligOne A/S, og jeg ser frem til, at disse nye muligheder giver mig mulighed for at yde endnu bedre service i de opgaver, som jeg påtager mig - og
jeg vil stadig være at træffe på min sædvanlige mailadresse mvi@boligone.dk og min sædvanlige telefon tlf. 20 33 55 50, begge steder svarer jeg stort set døgnet rundt.

BoligOnes koncept for ejendomsformidling er blandt det mest fleksible på markedet, hvor der er mulighed for at skrue et individuelt samarbejde sammen, der passer til
den enkelte opgave, og derfor også er meget fleksibelt rent økonomisk. I udgangspunktet har jeg ingen omkostninger til dyre butikslokaler m.v. Det er en af de besparelser, der gør det fordelagtigt at bruge BoligOne som formidler – men der er meget mere, så blot kontakt mig, jeg er klar til at sælge din bolig, både nu under Corona krisen og efter denne.

Nu kan jeg endnu bedre leve op til BoligOnes slogan: ’Sammen om et godt boligsalg’”.Kommentarer