De nåede at holde valg i Nordjyske Bank

16-03-2020
Den årlige generalforsamling i Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank blev afviklet inden coronavirusset.
Af Palle Bjørnstrup

Det har resulteret i en række nye medlemmer i henholdsvis repræsentantskabet og lokalrådet. Dagsordenen bød blandt andet på valg af medlemmer til Ringkjøbing Landbobanks repræsentantskab.

I den forbindelse ønskede seks medlemmer genvalg, mens de to nordjyske medlemmer Poul Søe Jeppesen, som er tidligere direktør for Aalborg Handelsskole, og Jens Otto Størup, som er direktør for Motorstyrelsen, trådte ud af repræsentantskabet. Jes Otto Størup fortsætter dog i lokalrådet.
I stedet indtrådte aalborgensiske Yvonne Skagen, som er direktør ved Aalborg Boligadministration ApS, og sæbynitten Karsten Madsen, som til dagligt er advokat og partner i advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain i Frederikshavn.

Ringkjøbing Landbobanks repræsentantskab består således nu af 42 medlemmer, hvoraf 12 er fra Nordjyske Banks markedsområde.

Ligeledes blev Nordjyske Banks lokalråd på det seneste Lokalrådsmøde suppleret med tre nye medlemmer.
Det drejer som om Britta Jespersgaard, som er bosiddende i Gistrup og er direktør for ProDomus i Aalborg. Dennis Conradsen, som er bosiddende i Frederikshavn og adm. direktør for Skagen Blade Technology i Frederikshavn og Morten Nielsen, som er bosiddende i Frederikshavn og er adm. direktør for Scanfish Denmark A/S i Hanstholm.

Lokalrådet består nu af 60 medlemmer, som repræsenterer hele Nordjyske Banks markedsområde både geografisk og branchemæssigt.Kommentarer