Containersalg hos Vin & Vin fra i morgen

10-04-2019
Det vælter ind med vin fra hele verden, hvide-, røde og rosevine samt tysk mousserende rosevin.
Af Palle Bjørnstrup

Der er travlhed i vinforretningen på hjørnet af Hobrovej/Vestre Alle. Der klargøres til Containersalg af herlige vine torsdag d.11., fredag d. 12. og lørdag d.13. april.

Vinhandler Martin Andersen fortæller:
”Vi har haft travlt med at gøre klar til disse tre dage, ikke mindst fordi det sidste år blev en fantastisk succes, og flere af vore kunder har her i foråret spurgt gentagne gange, hvornår laver I containersalg igen – og det gør vi så nu. Vi har forberedt os i et stykke tid, dels ved at gennemgå vores eget lager, men også ved at vi har haft kontakt til mange fine vinhuse, ikke de allerstørste producenter, men de mindre men gode producenter, og her har vi gjort nogle meget fine indkøb af vine, både restpartier af udgåede varer, men også af restårgange.
Derfor kan vi tilbyde 40 forskellige slags vin, på vort containersalg i år. Der er faktisk 15 store paller vin i alt, så vi kan ikke have det hele i containeren, men må også anvende vores butik.”

Spar mellem 35-60% på kvalitetsvine
Det er nu, der er penge at spare på kvalitetsvin – det bliver ikke billigere at fylde vinkælderen eller vinreolen med fantastiske vine. Så det er nu, der skal handles stort ind.

Og bemærk, der er smagsprøver på alle de 40 vine, der indgår i containersalget.

OBS: Der kan gøres endnu et kup disse tre containerdage – Første årgang af Skipper Clement rommen kan i disse dage købes med en rabat på 40% - og her er der også smagsprøve, så man ligefrem kan smage, hvor god en handel man kan gøre.

”Vi er faktisk ret stolte over, at det er lykkedes os at skaffe så mange herlige vine til dette containersalg. Vi startede med containersalg sidste år, og det blev en stor succes, både for os og vore kunder, og derfor har vi glædet os til at gentage det i år. Det er jo ikke billig vine det handler om, men virkelig gode vine til billige priser.” siger Martin Andersen, og fortsætter: ”og det tror vi, at vore kunder rigtig godt kan lide, så derfor har vi allerede besluttet, at containersalg, det fortsætter vi med – også næste år.”

”Men nu gælder det de tre næste dage,” slutter vinhandler Martin Andersen, alt imens han kører i pallevis af vine ind i den opstillede container ved forretningen.Kommentarer