Caronavirusset sætter sine spor

13-03-2020
Både offentlige og private aktører aflyser arrangementer – så det er en god ide at orientere sig.
Af Palle Bjørnstrup

Efterhånden er det til at se og mærke effekten af Regeringens udmeldinger og forbehold
omkring coronavirusset, og det er kun at håbe, at de iværksatte begrænsninger kan give effekt hurtigst muligt. Men selv fra professionelt og officielt hold er der ingen, der tør give et bud på, hvornår corona-frygten kan afblæses, så det kan være nødvendigt at mobilisere for- nøden tålmodighed således, at man kan få hverdagen til at virke.
Både offentlige og private arbejdspladser søger ved forskellige foranstaltninger som at arbejde hjemmefra, at lave lektier hjemmefra osv. at få hverdagen til at køre - i håb om, at det kan medvirke.

AFLYSNING – Hasseris Grundejerforening har aflyst den kommende generalforsamling, der skulle have fundet sted tirsdag d. 2. april 2020. Foreningen melder, at den af gode grunde ikke kan udmelde en ny dato, men vil fremsende en ny indkaldelse, når situationen er normaliseret igen. Der var rekord antal tilmeldinger til Generalforsamlingen, så bestyrelsen håber, at alle er klar igen, når det bliver muligt at afholde generalforsamlingen.

OGSÅ Hasseris Kirke melder ud, at grundet coronavirus er aktiviteterne i kirken meget begrænsede, og der opfordres til at kigge ind på www.hasseriskirke.dk for at orientere sig.

I Sundheds- og Kulturforvaltningen er der ligesom i de øvrige forvaltninger etableret krisehåndtering, og der bliver lukket ned de steder, hvor det er muligt, og hvor der er behov.
Borgerne må orientere sig på www.aalborg.dk ligesom der henvises til:
https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/seneste-nyt-fra-myndighederne/nye-tiltag-mod-covid-19

Vi håber, at alle tiltag i forhold til coronavirusset vil vise sig effektive, så Danmark kan komme gennem coronavirusset hurtigst muligt og med færrest mulige ramte – men det kræver en indsats af os alle.Kommentarer