Bliv middagsvært – ”Dine with a Dane”

31-07-2019
Har du lyst til at invitere et par udenlandske studenter på middag? Så meld dig som middagsvært!
Af Palle Bjørnstrup

Bliv en del af et projekt, hvor mennesker og kulturer mødes. Det kan give mange gode oplevelser at invitere et par unge fra en eller flere nationer til en middag i eget hjem.

Det kan uden tvivl være et interessant møde for begge parter; der kan udveksles mange interessante synspunkter, og man kan lære noget om hinandens land og en evt. forskel i levevis - og hvem ved, måske får begge parter lyst til at se mere til hinanden? Men man forpligter sig ikke til andet end den ene middag.

Det er også således, at det ikke kræver nogle særlige forudsætninger at være vært, dog vil det være en fordel, hvis man kan tale lidt engelsk eller et andet hovedsprog.

Så er der lige det, at du, ved en evt. tilmelding, gerne må oplyse, om der er mulighed for, om du kan tage hensyn til fødevareallergier eller vegetarmad.

Projektet: ”Dine with a Dane - Hvor mennesker og kulturer mødes” styres af Studenterpræsterne, og det er også her på praesten@adm.aau.dk, at du kan tilmelde dig og få evt. yderligere oplysninger.
Studenterpræsterne, Nanna Holm og Christen Staghøj Sinding, kan træffes på ovennævnte mailadresse – eller på tlf. 99 40 90 96.Kommentarer