Bæredygtighedsfestival på Egholm

09-09-2019
Aktionsgruppen ‘Egholmmotorvejen - Nej tak’ inviterer alle Aalborgensere til gratis festival på Egholm lørdag den 14. september kl. 15.00.
Af Jens Skovgaard

I samarbejde med Restaurant Kronborg og UngEnergi Aalborg tilbyder Aktionsgruppen ‘Egholmmotorvejen - Nej tak’ et bredt sammensat program alt lige fra punkmusik til stilhedsmediation.

“Vi er ret stolte over at kunne præsentere et alsidigt og varieret musikprogram, primært med lokale kunstnere, hvor der er musik for enhver smag: pop, punk, soul, rock og et par dygtige dj’s, der fyrer den af med disco og elektronisk musik. Vi håber, at det vil lokke flere unge til øen, så vi kan få lavet en god dansefest på græsset foran Kronborg”, siger Sofie Zehngraff, som er én af arrangørerne bag festivalen.

Torben Skovgaard, fra Aktionsgruppen uddyber, at formålet er at sætte endnu mere fokus på Egholms mange bæredygtige og klimavenlige projekter, der imødekommer mange af de 17 verdensmål, som er temaet for bæredygtighedsfestivalen.

“Bæredygtighed har jo mange nuancer, og i vores optik har mennesket især brug for fællesskaber, kulturelle oplevelser, naturoplevelser og ikke mindst stilhed for at kunne fungere som individ. Derfor har vi lavet et mangfoldigt program, der inviterer børn og deres forældre til yoga, krabbefangst, snogbrød over bål, loppemarked og stilhedsmeditiation som et pusterum mellem de mange koncerter”, siger skuespiller Christian G. Bjerrum fra Aktionsgruppen.

På eventlinket: https://www.facebook.com/events/2332961957022218/
kan der læses mere om arrangementet.Kommentarer