Aktiv sommer – tilbydes gratis af Aalborg Kommune

05-06-2019
Aalborg Kommune er klar med gratis sommerferietilbud til 3.-10. klasse eleverne.
Af Palle Bjørnstrup

Der er mange super spændende tilbud at vælge imellem. Man kan se alle tilbuddene og tilmelde sig på www.aktivsommeraalborg.dk

Aktiv Sommer 2019 har fået flere nye aktiviteter, blandt andet fægtning, BørneYoga på Huset og mad over bål i Karolinelund.

Derudover bliver der tilbudt svømmeundervisning for 3. årgang og den kommende 4. årgang. Der bliver fire hold af to dage, samt Blå Dage ved fjorden med blandt andet spændende vand og landaktiviteter.

Og på Huset i Hasserisgade vil det komme til at summe af liv, som det også har gjort de andre år med Aktiv Sommer. Her kan børnene f.eks. deltage i redesign af tøj, arbejde på læderværksted og prøve evnerne i musicalen ”Løvernes Konge”.

For ældre elever byder Aalborg Ungdomsskole igen ind med mange aktiviteter som Sub og Kajak i Vestre Fjordpark samt motorcross og e-sport.

De ældre elever kan også prøve kræfter på Tech College med kokkeri og Aalborg Handelsskole byder ind med iværksætteri i ”Løvens Hule”.

Så hele sommeren kan du på www.aktivsommeraalborg.dk følge med i hvad der sker i Aktiv Sommer 2019, og ligeledes kan man benytte de udleverede rabat- og kuponhæfter, som eleverne modtager inden de går på sommerferie.Kommentarer