Aalborg Waterfront styrkes økonomisk

20-11-2019
Aalborg Havn og Hedegaard Agro har i fællesskab doneret en million kroner til foreningen.
Af Palle Bjørnstrup

Baggrunden er blandt andet, at Aalborg Havnefront i 2020, for syvende gang, skal danne rammen om Aalborg Regatta, hvor smukke skibe, musikalsk underholdning, et væld af vandaktiviteter, et legeland og meget andet skal indtage havnefronten.
Det sker i dagene 18.-21. juni 2020. Og dette kan nu blive en realitet med donationen fra de to virksomheder til Aalborg Waterfront. Foreningen har som formål at støtte og udvikle forskellige formål med fokus på fjord og kultur.

Formand for Aalborg Waterfront, Claus Holstein, siger: ”Det har længe været vores ambition, at Aalborg Regatta skal vokse sig større og blive en fast årlig begivenhed i Aalborg. Nu har vi via vores samarbejde med Hedegaard Agro fået mulighed for at allokere et større beløb til Aalborg Waterfront – herunder udviklingen af Aalborg Regatta med blandt andet større musiknavne, flere skibe og et øget antal aktiviteter i forhold til de tidligere år”.

Donationen fra Hedegaard Agro og Aalborg Havn er den sidste i en række af donationer fra en pulje af midler, der blev etableret i forbindelse med Projekt MurMal i Nørresundby.

For administrerende direktør, Søren Rathcke fra Hedegaard Agro, rummer Aalborg Regatta et solidt potentiale til at blive en begivenhed, der både kan aktivere aalborgensere, nordjyder og turister fra både ind- og udland.

The Tall Ships Races vender tilbage i Aalborg i 2022, og for Claus Holstein og Søren Rathcke er det ambitionen, at Aalborg Regatta skal bygges op til at være en event på højde med The Tall Ships Races i Aalborg.

Det er Aalborg Kommunes eventafdeling, Aalborg Event, der er arrangør af Aalborg Regatta.Kommentarer