Aalborg SeniorSport er på banen igen

20-07-2020
Coronatiden har været kedelig ikke mindst for seniorerne, der specielt skulle passe på.
Foto: Nybyggeriet på Provstejorden
Af Palle Bjørnstrup

”Men nu sker der noget”, fortæller Kirstine Langagergaard. Den nye sæson i Aalborg SeniorSport er nu forberedt og alle kræfter sættes ind på, at alle foreningens medlemmer igen kommer tilbage og genoptager deres aktiviteter.

”Vi har selvfølgelig strammet op på alle forholdsregler og vores store stab af instruktører glæder sig til at se alle medlemmerne igen. Og de er selvfølgelig instrueret i at overholde alle retningslinjer fra myndighederne, så de kan være parat til at servicere og rådgive medlemmerne, hvis og når der er behov”.

”Hos Aalborg Seniorsport skal vi have fingeren på pulsen, og følge trends i tiden”, siger Kirstine Langagergaard. ”Her er Yoga en af disse, og her starter vi to ekstra yogahold – et i Nørresundby Idrætscenter torsdage kl. 9-10 og et som et fyraftenstilbud i Tornhøjhallen torsdage kl. 17-18”.

”Hos Aalborg Seniorsport vil vi gerne give dem på arbejdsmarkedet et godt tilbud, før de når hjem på sofaen. For denne gruppe har vi også et tilbud i Nordkraft onsdage kl. 17-18 med boldspil mv. – og vi har også planer om at få tag i virksomheder for at starte ”kollegamotion”.

At vi var underdrejet grundet Corona betød også, at foreningens 25-års jubilæum måtte udskydes sammen med mange andre jubilæumsarrangementer”.
Der er nu planlagt jubilæumsreception og -fest søndag d. 15. november.

Rørsangerne, som også sammen med deres dirigent fejrer 25-års jubilæum, har jubi-arrangement d. 25. oktober – og projekt ”Rigtige mænd” har besluttet sig for at træde i pedalerne 25 timer i træk på spinningcykler. Det sker d. 2. og 3. oktober, og deres anstrengelser vil give et afkast til børn med autisme og deres familier.

Endelig er der holdt rejsegilde på det nye byggeri på Provstejorden, og her ser vi frem til indflytning primo 2021.

”Så der er nok at give sig i kast med ovenpå coronaen, og nu håber jeg blot, at alle både gamle og nye medlemmer har stor lyst til at gå i gang igen”, slutter Kirstine Hjørringgaard Aalborg SeniorSport.Kommentarer