AKKC får ændret fundamentet

07-09-2017
Ændringen består i, at den hidtidige garderobegade bliver udstyret med navnet: Fundamentet.
Af Palle Bjørnstrup

Strategien i at ændre navnet fra garderobegaden bunder i, at AKKC gerne vil signalere, at området er meget andet og mere end en garderobegade. Det har allerede været sådan i mange år, at garderobegaden f.eks. også har været i spil som udstillingsområde bl.a. i forbindelse med den store årlige Forårsmesse.

Fundamentet blev behørigt indviet af direktør Nikolaj Holm, der foretog navngivningen med hele holdet fra Råt & Godt og medarbejderne, og det skete behørigt med festlig champagne, der blev åbnet traditionelt og råt med et sværd.

Fundamentet er langt fra indrettet færdigt, men den socialøkonomiske virksomhed Råt & Godt, har leveret den første del af lounge møblerne. Udover de mange genbrugsmøbler, vil der også ind imellem være arrangeret bar i området, hvilket bl.a. vil være tilfældet i disse dage, hvor Cirkusrevyen går over scenen i Aalborghallen.
At indretningen sker med genbrugsmøbler er et led i AKKC´s arbejde med at blive certificeret som Danmarks første bæredygtige event sted.

Da Fundamentet ligger under Aalborghallen og at der i siderne er magasiner og garderobe, og at det dermed sådan set er fundamentet for alt hvad der foregår en etage højere oppe, gjorde det mere eller mindre naturligt at benævne det Fundamentet.

Så nu er der mulighed for at der kan ske meget andet end blot at hænge tøj op i området – der kommer til at ske meget mere.Kommentarer