50 nye dele-bycykler til brug i Aalborg

01-06-2018
Det er Donkey Republic, der lancerer cyklerne i denne uge, og de vil kunne findes rundt i byen.
Af Palle Bjørnstrup

Det er det danske dele-cykel start-up, Donkey Republic, der lancerer de 50 delecykler i Aalborg.
Det nye koncept fungerer via Donkey Republics app, der kan bruges til at finde cyklerne og leje cyklerne flere steder i Aalborg. Cyklerne kan låses op med appen, som er forbundet til cyklens lås via Bluetooth.

Cyklerne kan lejes for kr. 12,50 for 30 minutter eller kr. 85,- for 12 timer. Man kan yderligere vælge at købe et abonnement til kr. 149,- pr. måned, hvilket giver ubegrænset adgang til Donkey Republics cykler i hele verden. I øjeblikket er der dele-cykler i København, Berlin, Hamburg, Köln, München, Amsterdam, Barcelona, Wien og mange andre europæiske byer.

Direktør for Donkey Republic, Erdem Ovacik siger: ”Aalborg er ved at blive en førende cykelby, og vi er stolte over at støtte cykelkulturen her. Vi håber på, at vi over tid kan styrke vores tilstedeværelse i Aalborg og gøre cykling endnu mere tilgængeligt for Aalborg og Aalborgensere, som rejser i Danmark og resten af verden”.

Donkey Republic er et globalt delecykelfirma, der er startet i Danmark. Gennem appen kan brugere finde og leje en cykel i flere europæiske byer og resten af verden. Konceptet er simpelt: Lej og lås cyklen op med mobilen.
Donkey Republic eksporterer den danske cykelkultur til resten af verden – alt sammen for at vi kan få byer, hvor det er nemmere og mere behageligt at komme rundt, og for at kunne leve som lykkeligere mennesker i et sundere miljø.

Det hele starter med appen – så gå ind på www.donkey.bike og download, så kan du komme ud at cykle.Kommentarer