”Drop-in-Dåb” igen i Budolfi Kirke

02-09-2019
Kirken vil gentage denne form for dåb lørdag d. 7. september mellem kl. 11 og 14.
Af Palle Bjørnstrup

”Drop-in-Dåb” i Budolfi har vist sig et være en dåbsform, som tiltaler mange. Og da interessen fortsat virker til at være stor, vil kirken gentage denne dåbsform, så endnu flere kan få lejlighed til at få deres ønske om at blive døbt opfyldt.

Sognepræst, Hanne Dahl, ved Budolfi Kirke er en af de præster, der vil stå klar ved døbefonden denne lørdag, og hun glæder sig, for det er jo en dejlig ting for en præst at kunne døbe folk, og dermed lade dem bekræfte deres kristne tro.

Hanne Dahl fortæller: ”Vi har indtil videre, her i Budolfi Kirke, døbt 100 børn og voksne ved ”Drop-in-Dåb”. Men vi får stadig henvendelser fra nogle, der ønsker at benytte sig af denne mulighed for at blive døbt. Derfor gentager vi nu arrangementet, så endnu flere kan få glæde af at blive døbt. Det er altid en bemærkelsesværdig dag, på en gang uhøjtidelig og samtidig fyldt med glæde og alvor”.

Det eneste, man skal huske for at kunne blive døbt, er at medbringe gyldigt ID, så det er klart, hvem man er – og så kan man glæde sig til dåben.Kommentarer