’Den bæredygtige have og hverdagsaktivisme’

10-02-2020
Det er overskriften på en invitation til en hyggelig aften i Hasseris Grundejerforening.
Af Palle Bjørnstrup

Foredragsholderen er Signe Wenneberg, og arrangementet finder sted: torsdag den 5. marts 2020 kl. 19.00 i Kirkesalen ved Hasseris Kirke.

’Ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget’ – det er mottoet for denne aften for alle medlemmer af Grundejerforeningen, og her er der mulighed for at få mere at vide om, hvordan vi alle sammen kan gøre noget for klimaet.

Nogle kender måske allerede Signe Wenneberg fra udsendelser om have og bæredygtigt byggeri, eller måske fra hendes blog eller mange havebøger!
Hun er journalist, forfatter og foredragsholder og har været klimaaktivist siden 1987 og arbejder med formidling af bæredygtighed til daglig.

Denne aften i Hasseris vil hun fortælle om, hvad vi selv kan gøre som helt almindelige mennesker, mødre, fædre, børn, unge og ældre hjemme på vores egen lille matrikel.

Der bliver ingen løftede pegefingre – men en god debat og snak om høns, kompost, giftfri have, madspild, bæredygtigt byggeri, køkkenhave – og et kig ud i verden og på verdensmålene.

Aftenen slutter med lækker botanisk gin & tonic fra Wennebergs eget destilleri - en ny aktivitet hun har føjet til, og som er etableret sammen med sønnerne.

Tilmelding skal ske på Grundejerforeningens hjemmeside, og prisen er 80 kr. pr. deltager, og der kan max tilmeldes to pr. husstand.

Sidste dag for tilmelding er søndag den 1. marts – først til mølle-princippet anvendes.Kommentarer