Kunsten Sommerlounge byder på stort program

29-06-2020
Hele sommeren frem til og med d. 26. august bydes der på det bredeste program nogensinde.
Af Palle Bjørnstrup

I år bydes der både på utraditionelle navne og mere traditionelle navne for Kunsten.

Lydmor, Angående mig, Hymns from Nineveh og Undertekst leverer blandt andre musikken.

På talksiden kommer gæsterne bl.a. til at kunne glæde sig over samtaler med Michael Bojesen, fondsleder af Statens Kunstfond, og kunstneren Lydmor.
Svend Brinkmann lægger også vejen forbi til en samtale blandt andet om at være ung og på vej ud på arbejdsmarkedet.
Den landskendte, folkekære biolog Vicky Knudsen fylder parken med sin smittende passion for naturen i anledningen af udstillingen ”Landskab”, der snart åbner.
Derudover besøger duoen bag ”Vanvittig Verdenshistorie” parken med en særlig kunstvinkel på den populære podcast, og youtuber og radiovært Johnni Gade giver sommergæsterne inspiration og særlig loungerap.

Lars Ulrich Hansen, kommunikationschef på Kunsten, siger: ”På trods af alt den usikkerhed, som coronakrisen har medført, er det især med Spar Nord Fondens hjælp lykkedes os at sætte et rigtigt spændende og bredt program sammen. Et program, der i høj grad sætter handling bag Kunstens kernebegreb ”skaberkraft” samt vores ønske om at være oplevelseshus for alle.
Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler, så dette års Kunsten Summer Lounge bliver tryg – og så glæder vi os rigtig meget til at give gæsterne en masse forskellige oplevelser og indtryk”.

Hele programmet kan læses på www.kunsten.dk/lounge.Kommentarer