Der er ny gang i Aalborg Garden – man har så at sige taget hul på fremtiden.

19-03-2014
Ved DM for Bygarder 2013 endte Aalborg Garden i samtlige konkurrencer i top 10. Det fejres ved den traditionsrige forårskoncert lørdag d. 29/3 på Hasseris Gymnasium.
Af Palle Bjørnstrup

Vi har virkelig fået drejet skuden, siger formand Niels Lundbye-Christensen. Ikke blot placerede vi os inden for top 10 i samtlige konkurrencer, vores tambourmajor Line Juul Jespersen placerede sig også som Danmarks 5. bedste tambourmajor.

Men vi i den nye bestyrelse har virkelig arbejdet på at give nyt liv til garden på alle felter, og derfor er det jo dejligt at opleve, at det også giver bonus som nu ved DM. Som led i den nye strategi og den nye bestyrelses arbejde med garden, har vi fået ”nye” ansigter på alle tre hovedinstruktør-poster. Således har vi Sabrina Pedersen (march- og tattooinstruktør) som sikrede det flotte resultat ved DM, Jesper Laustsen (leder af tambourkorpset) samt Rikke Øland (leder af musikkorpset). Disse tre har sat nye standarder i Aalborg Garden for innovativ undervisning. De har mange drømme og tanker om Garden, og dermed dens fremtidige strategi. Det bliver spændende at opleve.

Det nye engagement har totalt set også indvirket på rekruttering til garden. Vi var nede på at have 2-3 aspiranter til garden, men gennem en stærk indsats har vi i øjeblikket 20 aspiranter, og det er dejligt. I garden er vi faktisk også med til at udvikle indlæring og sikre emotionelle, motoriske og ikke mindst sociale kompetencer hos gardisterne. Kompetencer som de kan tage med sig videre ud i livet.

Uden samarbejdspartnere, sponsorer og venner af garden går det ikke siger Niels Lundbye-Christensen. De indgår klart i helheden for at få tingene til at ske, og ikke mindst for at vi kan nå vort mål om, at Aalborg ikke kun skal være kendt for AaB og ”Rød Aalborg”.

Lørdag d. 29. marts kl. 14,00 på Hasseris Gymnasium afholder vi vores traditionsrige forårskoncert.

I år kommer koncerten blandt andet til at indeholde klassisk brassmusik, pophits og filmmusik. Ved samme lejlighed vil Nordea Fonden overrække en fornem donation til gardens arbejde. Så det skal nok blive endnu en god dag for Aalborg Garden slutter Niels Lundbye-Christensen.Kommentarer