Voksenkor - Nyt kor initiativ i Hasseris Kirke

02-06-2018
Har du lyst så kom og vær med i V-koret. Første gang er torsdag d. 30. august kl. 16.30.
Af Palle Bjørnstrup

Det er et helt nyt initiativ, der startes op i Hasseris Kirke. Har man lysten til at synge og synge i kor, så er der en ny mulighed med dette V-kor.
Det slås fast, at man selvfølgelig gerne må komme, hvis man har kor-erfaring og måske kan læse lidt noder, men det er bestemt ingen betingelse for at være med. Det primære er lysten til at synge og indgå i et korfællesskab.

Ideen med V-koret er at give udfordringer til de rutinerede og at give opnåelige opgaver til de mindre rutinerede, så det bliver et fælles kor.
Der er ingen optagelsesprøve til koret. Målet er, at der bliver kvinder og mænd nok til at kunne lave et firstemmigt blandet kor med Sopran, Alt, Tenor og Bas.

I V-koret vil der blive sunget et bredt repertoire af sange, der afspejler musikken i og omkring kirken. Det kan eks. være nye og gamle sange/salmer, korviser, pop, folkemusik, klassiske og rytmiske korsatser, kort sagt, noget man kan lide at synge, der samtidig giver mening i den sammenhæng, de skal synges i. Koret vil gennem året synge til udvalgte gudstjenester, sangcafeer, julekoncert o.l.

V-koret vil blive ledet af organist Peter Lindhardt Toft, der har mange års erfaring med folkeligt korarbejde.

I V-koret vil man operere med Fyraftens-korprøver, så man kan nå at smutte ind og synge på vej hjem fra arbejde, evt. lade gemalen eller hustruen sørge for aftensmaden den dag, og måske holde fri resten af aftenen.

V-koret vil øve en gang om ugen på torsdage fra kl. 16.30 til 18.00 – første gang vil som nævnt være torsdag d. 30. august 2018.
Så er der et lille gode for dem, der kan nå det, idet der vil være kor-kaffe før hver korprøve kl. 16.00 i den lille sal i kælderen.

Det er gratis at deltage i V-koret, udover en mindre udgift til noder.

Opfordringen lyder, at skulle du være i tvivl om, hvorvidt V-koret er noget for dig, så kom og prøv det. Inviter gerne en veninde eller ven med.

Man kan tilmelde sig og få yderligere info ved at kontakte Peter Lindhardt Toft på:
peterlindhardttoft@gmail.com

Så nu er det bare at slippe sangglæden løs, og få den tilfredsstillet i dette nye V-kor i Hasseris Kirke.Kommentarer