Virtual reality for børn og barnlige sjæle på Utzon

23-08-2016
Du f.eks. designe fremtidens eventyrlige havn med virtual reality – prøv det frem til 25. September

Kom ind på Utzon og træd ind i et forunderligt univers, hvor der er mulighed for kreativ leg og læring med alt fra piberensere til den nyeste 3D-teknologi fra Google. Så her kan man designe fremtidens havn – hvordan skal den se ud? Hvad skal den laves af? Det er blot at gå i gang.

Sommeren over har børn og voksne bygget bro over Limfjorden i Lego og krydset vandet i en virtuel virkelig med Minecraft på Utzon Center.
Over 12.000 gæster var til ”Sommer på Utzon” med LEGO; Minecraft og virtual reality.

Nu bydes på workshop hvor man skal producere sin fortolkning af fremtidens havn i forskellige materialer heriblandt piberensere og tyld. Herefter træder man ind i den virtuelle verden og tegner projektet med 3D-tegneredskabet Tilt Brush udviklet af Google.

Udover at afholde workshops for gæster på Utzon Center inviteres også skoleklasser i Aalborg Kommune til at designe og 3D-tegne på et en-dags workshopforløb.

Kulturskibet M/S BIBIANA er anløbet Aalborg Havn ud for Utzon Center. Skibet er en sejlende udstillings- og læringsplatform for børnekunst og –kultur.
Utzon Center og M/S BIBIANA inviterer børn og skoler ud af klasseværelset og ind i en kreativ og maritim ramme, hvor fantasien sættes i sving.

Workshoppene gennemføres torsdage kl. 15-21 og i weekenderne kl. 10-17.Kommentarer