Vester Hjermitslev Kro lukker for madservice

14-08-2018
Kommunens egen Madservice træder til og sikrer madleverance til de ældre fra dags dato.
Af Palle Bjørnstrup

Vester Hjermitslev Kro, der er en mangeårig og godkendt leverandør til madservice i Aalborg Kommune, meddelte mandag eftermiddag, at man måtte indstille leveringen af mad til de ældre i Aalborg med øjeblikkelig virkning.

Derfor har Aalborg Kommune aktiveret sit nødberedskab, så de berørte ældre, ca 135 ældre borgere, der havde valgt Vester Hjermitslev Kro, som leverandør, allerede fra i dag tirsdag får leveret mad fra Madservice Aalborg. Dette vil også ske i de kommende dage indtil den enkelte borger evt. har taget stilling til en ny leverandør.

Det er rådmand Jørgen Hein, der fortæller, at samtidig med leverancen fra Madservice Aalborg i dag, vil de berørte borgere modtage et brev, der forklarer situationen, og samtidig giver de pågældende borgere en vejledning om, hvordan de inden for en kort frist skal vælge en anden leverandør end Vester Hjermitslev Kro.

Samtidig gøres opmærksom på , at de borgere, der ikke måtte vælge en ny leverandør inden fristens udløb, så automatisk vil beholde leverancen fra Madservice Aalborg.

Så ingen ældre borgere bliver ladt i stikken – det etablerede nødberedskab virker, og det er jo rart i en sådan pludselig opstået situation. Det er godt, at der er kapacitet til at klare 135 portioner mad ekstra, der skal trods alt lidt ekstra råvarer og arbejdsindsats til for at magte dette.Kommentarer