Verdenspremiere i Aalborg midt i underholdningsbranchens største krise

26-08-2020
Skråen præsenterer verdenspremiere på Ny-cirkusshowet Majestique 26.-30. August
Af Palle Bjørnstrup

Covid-19 har for en stund sat meget live underholdning på pause. Alligevel er der kunstneriske ambitioner, der ikke sådan lader sig bremse.

En af de optrædende kunstnere i showet er Captain Frodo, der er et verdensnavn indenfor moderne cirkus. Han er blevet verdenskendt for sin evne til at vride sin krop gennem en tennisketcher.
Han har bl.a. flere gange været hovednavn i Zirkus Nemo, og han har haft sit eget show i årevis i Las Vegas. Hertil kommer performere og artister fra USA, Canada, Rusland, Ukraine, Frankrig, England, Sverige, Australien og Norge.

Der bliver ikke kun almindelge publikummer i Cirkus Majestique i spejlteltet Paradiso ved Nordkraft. Cirkus forestillingen tiltrækker også producere fra London, Canada og New York, et tv-hold og opkøbere fra Canada, Frankrig og Sverige.

Produceren bag Majestique, Betty Siemers har også tidligere brugt Aalborg, som det sted han kunne afprøve årets udgave af showet før det tog ud og besøgte hovedstæderne i udlandet.

I en tid hvor Zirkus Nemo, Circus Arena, Cirkusrevyen, Cirque de Soleil, Edinburgh Fringe og næsten alt andet der har med cirkus og ny-cirkus at gøre har måttet aflyse, så er Skråen naturligvis glade for at kunne præsentere Majestique.
Det kan lade sig gøre, da det er muligt i spejlteltet Paradiso, at skabe den krævede plads mellem publikum, så showet fortsat kan afvikles i henhold til sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Der er forpremierer i dag d. 26.8 og torsdag d. 27.8. Premiere fredag d. 28.8. og efterfølgende spilles lørdag d. 29. og søndag d. 30.8.Kommentarer