The National Dance Company of Ireland i AKKC

24-09-2021
Kom og oplev disse prisvindende dansere Søndag d. 3. Oktober 2021 kl. 20.00
Af Palle Bjørnstrup

Dette dance company kommer til Aalborg med deres populære show Rythm of the Dance, hvor danserne klapper og stepper i takt til keltisk musik. I dette show har de komprimeret irske danse, musik og sange fra keltisk til moderne tid i et humørløftende 2 timers show, der er fuld af klap og tramp samt iøjnefaldende belysning, lydeffekter og kostumer.

Showet er blandt de bedste af slagsen. På scenen akkompagneres danserne af talentfulde sangere og musikere, som fremfører den keltiske musik på forskelige fløjter, guitarer og trommer. Foruden den imponerende dans er showet en fortryllende musikalsk oplevelse, der med garanti får publikum til at rokke med på de irske rytmer. Alt er kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer. Det er ikke uden grund, at Rythm of the Dance er et af de længst kørende irske danseshows i verden med helle 22 år på verdensomspændende turne.

De dygtige dansere skal i løbet af showet ikke kun danse i hurtige og nøjagtige bevægelser men også foretage 25 kostumeskift på få sekunder. Med dansernes yndefulde bevægelse og disciplinerede kontrol, får de det til at se let ud, når de udfører den akrobatiske dans i et show med masser af energi.

Med alt fra traditionelt irsk dans til ny moderne dans tager det storslåede show publikum med på en tempofyldt irsk tidsrejse spækket med rytmer og god energi.

Billetter er i salg
Kommentarer