The Bodyguard – ekstra forestillinger i 2021

20-01-2021
Ekstra forestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center d. 15.-19. december 2021
Foto: AKKC
Af Palle Bjørnstrup

Der er ingen tvivl om, at The Bodyguard – The Musical har været præget af Covid-19. Først med restriktioner, der med et forsamlingsforbud på 500 der bød på en kraftig reduktion, dernæst blev de 7 nordjyske kommuner lukket ned, og netop i denne tid er der yderligere Corona restriktioner.

Alt i alt er kun at håbe, at der kommer styr på Coronaen uanset hvilke ansigter den måtte have.

AKKC har derfor arbejdet hårdt på at undersøge, om musicalen kunne vende tilbage til den nordjyske hovedstad her i 2021. Og det betyder, at Bodyguard – The Musical forhåbentlig kan opleves i Aalborghallen hele 6 gange fra d. 15.-19. december.

Direktør i AKKC, Nicolaj Holm siger: ”Vi er ovenud glade for, at det er lykkedes os at få det hele til at gå op i en højere enhed, så The Bodyguard – The Musical kan opleves her i 2021. På den måde har vi kunnet tilbyde de kunder, som desværre ikke alligevel kunne overvære musicalen i 2020, billetter til den oplevelse, de havde glædet sig så meget til. Og ydermere får endnu flere nordjyder mulighed for at opleve en dansk musical, der er gennemført helt ned til den mindste paillet på kjolen”.

The Body Guard er en musikalsk kærlighedshistorie, baseret på den populære klassiske Hollywood-film af samme navn. Det er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske sange. Musicalen indeholder ikke kun filmens megahits ”I Will Always Love You”,
”Run To You”, ”Queen of the Night”, ”I Have Nothing” og ”I´m Every Voman” men flere end 20 af Whitney Houstons allerstørste hits som ”Saving All My Love”, ”I Wanna Dance with Somebody” og ”One Moment in Time”.

Musicalen genfortæller filmens historie om Frank Farmer, der bliver bodyguard for en verdensberømt sangerinde.

Billetter er i salg.Kommentarer