Terkel i Knibe vækkes til live – ny musical

11-05-2018
Nu musical: TERKEL THE MOTHERFÅRKING MUSICAL i AKKC 24. april til 28. april 2019.
Af Palle Bjørnstrup

Terkel i Knibe rummer de løjerlige karakterer fra Anders Matthesens vildt populære tegnefilmssucces. Den blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie og successen var ikke til at tage fejl af med flere end 375.000 solgte billetter, og tegnefilmen begejstrede helt usædvanligt både børn, teenagere og voksne.

Nu 14 år senere, genskabes historien om drengen Terkel i en original musicalforestilling, der bliver mindst lige så grov, sjov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmhittet i 2004.

Direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center Nicolaj Holm siger: ”Altså jeg må knibe mig selv i armen over, at samarbejdet med Live Nation og Langkjær Entertainment igen giver Nordjylland mulighed for at opleve noget helt usædvanligt. Musicalen bliver lige så fantastisk som filmen skabt af Danmarks mest succesrige comedy-stjerne, Anders Matthesen. Det bliver sjovt at opleve både vores trofaste musicalpublikum, og helt sikkert også nye typer publikum i sæderne”.

I TERKEL THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, som instrueres af Nikolaj Cederholm, bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker samt et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen. Desuden byder musicalen på masser af hæsblæsende musikalske indslag i form af sange fra filmen samt nye hits produceret af rapper og multikunstner Clemens, der også er manuskriptforfatter på forestillingen.

Musicalen er baseret på filmsuccessen handling, men tidsbilledet er flyttet til 2019.

Billetter til forestillingen er i salg. Kontakt AKKC´s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller akkc.dk.

Kommentarer