Symfonisk koncert i Hasseris Kirke

07-01-2022
Mandag d. 14. Februar kl. 19.30 spiller De Symfoniske Operaentusiaster ”highlights”
Af Palle Bjørnstrup

Der bliver selvfølgelig taget forbehold for corona-situationen på dette tidspunkt, men koncerten er om en måned, og forhåbentlig, som både vi og andre ønsker, er corona situation sådan, at den ikke hindrer, at man kan komme denne dag i kirken og få en helt specielt musikalsk oplevelse.

Programmet bliver fornøjelige highlights fra operarepertoiret, formidlet gennem de forskelige instrumenters ”stemmer”.

Den festlige koncert gives af fem dygtige musikere fra Aalborg Symfoniorkester. De har rystet posen og har arrangeret highlightene for fløjte, violin, horn, tuba og klaver.

Instrumenterne indtager hovedrollerne, fløjten og violinen de kvindelige partier, hornet er heltetenoren, tubaen den klangfulde bas, mens klaveret er orkester.

Bag de forskellige hovedroller står musikerne Camille Guenot – fløjte, Synnøve Gustavson – violin, Erik Sandberg – horn, Mattias Johansson – tuba og Arne Jensen Fæø – klaver.
Publikum vil også kunne opleve andre, underholdende kammermusikalske værker af bl.a. Erik Sandberg, P.D.Q. Bach og Astor Piazzolla.

Denne dag kan man nyde de forskellige highlights fra operarepertoiret formidlet gennem de forskellige instrumenter og uden tekst, så musikken kommer til at fremstå på en helt ny måde.

Dertil kommer at musikerne uden tvivl vil leve sig godt og grundigt ind i de forskellige operaroller, naturligvis med stort drama, finurlige intriger, tårer, latter og naturligvis megen kærlighed.Kommentarer